Hagi: "Cea mai mare greșeală a mea e că am mărit salariile!"

482
3
Hagi:

Articole de la același autor

FC Viitorul a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, de Dinamo, scor 1-2, în cadrul etapei a V-a a play-off-ului Ligii l la fotbal. Constănțenii au deschis scorul în min. 7, prin Florin Tănase, însă "câinii roșii" au reușit să întoarcă rezultatul în urma reușitelor lui Romario Kortzorg (min. 24) și Valentin Lazăr (min. 71).

La sfârșitul partidei, tehnicianul Viitorului, Gheor-ghe Hagi, s-a declarat nemulțumit din nou de atitudinea jucătorilor cu experiență și regretă unele decizii luate în iarnă, cum ar fi despărțirea de Mitrea, Aganovici, Achim sau Râmniceanu: "Nu cred că a fost Dinamo mult mai bună decât noi, dar a speculat mai bine momentele cheie. Îi pregătisem în iarnă pe fotbaliști să aibă spirit de luptători, pentru a ne bate de la egal la egal cu orice echipă, în cursa pentru titlu. Eram convins că vom reuși mai multe decât am obținut în acest moment. Turul de campionat arăta faptul că suntem o echipă ofensivă, dar care se apără și destul de bine. Toată lumea ne lăuda și poate acest fapt ne-a dăunat. După revenirea din cantonament, s-a întâmplat ceva ce eu nu îmi pot explica în acest moment. Un lucru îngrijorător este și faptul că au început să se scurgă informații din interiorul vestiarului, lucru ce nu s-a mai întâmplat până acum. Mă așteptam ca cei cu experiență să preia această presiune a jocului, a punctelor, dar se pare că nu am astfel de jucători. Cea mai mare greșeală a mea este că am mărit anumite salarii, le primesc la zi și totuși nu-și justifică investiția pe teren. Poate ei joacă prin alte părți, numai pe teren nu. Din vară, nu cred că vom mai accepta jucători de peste 30 de ani".

v v v

Următoarea partidă pentru Viitorul va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.30, tot pe teren propriu, în compania Astrei Giurgiu. Referitor la această partidă, "Regele" a ținut să arunce săgeți asupra omologului său, Marius Șumudică, după insinuările de non-combat în partidele disputate de Viitorul contra Stelei: "Cei bătrâni au avut șansa lor, acum voi apela la cei foarte tineri, nu tineri. Îi transmit lui Șumudică faptul că la meciul direct îi voi alinia o echipă formată în totalitate în Academie, așa cum îi place lui". 

Comentează știrea

cristi
6 aprilie 2016
!

gica trebuie sa fii multumit cu ce poate echipa acum,e totusi prea mult ca dupa 3,4 sezoane de prima liga sa vrei si titlul...usor, usor domnule ! te ocupi cu tinerii,stii prea bine ca e dificil cu ei,trebuie rabdare multa si munca la greu. te-ai imbarligat cu ,,batrani,, ca sa te bati la titlu,nu a mers si nu prea merge in romania,il poti intreba pe porumboiu cum e cu asta cu ,,superjucatori,, super experimentati.... calm domnule Hagi ! cu rabdare si multa munca vei reusi sigur !! SUCCES !

nicu
6 aprilie 2016
hagi

iaca na! ce ai fi vrut sa joace gratis? EI SINT MAI BUNI DECIT TINE. si multi din ei joaca ptr. ROMANIA nu ca tine.

Gigi
9 aprilie 2016
Greseala de antrenor si manger

Hagi recunoaste un lucru; nu poti fi antrenor si patron pentru ca nu poti sa recunosti greselile. Viitorul juca un fotbal foarte frumos la sfarsitul turului si i-si cladise o echipa buna cu toate ca a jucat si joaca in 10 oameni pentru ca Ianis nu se pune. El este doar ucenic. Vrei raspundere de la jucaturii cu experienta dar il pui pe Ianis capitan cu figuri si care se da la arbitru. Sincer nu-i faci un bine pustiului tau. Are talent dar trebuie ponderat si mai trebuie sa puna fibra ca sa faca fata si mai ales sa lase golaniile si sa puna osul la munca de la egal la egal cu ceilalti. Incearca sa fii imparitaial si va fi bine. Greseala enorma sa-i dai pe Achim, Mitrea, Aganovici si mai ales Ramniceanu. Nici pe Cernat si mai ales Filip care a tras la echipa nu i-ai menajat de injuraturi iar pe Nicolita nu l-ai folosit la adevarata valoare. Cu echipa pe care o aveai in toamna si daca mai cumparai un varf Hora sau Alibec erai sigur in Champions. Ai pierdut totul din zgarcenie, nepotism si incompetenta. La anul cu echipa pe care o ai construita in jurul lui Ianis nu mai ramai in liga 1 chiar si cu ajutorul nasului.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Aprilie 2016
Stire din Sport : "Marinarii" primesc vizita Gloriei Buzău
Pagina a fost generata in 1.4319 secunde