Hagi a vândut un tânăr decar Universității Craiova. Cât încasează Viitorul

428

Articole de la același autor

Managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că mijlocașul Alexandru Cicâldău a făcut un pas important prin transferul la Universitatea Craiova, informează Agerpres. 


Gheorghe Hagi i-a mulțumit lui Alexandru Cicâldău pentru tot ce a făcut la FC Viitorul și a afirmat că la noua lui echipă are toate șansele să crească și mai mult în valoare. 


"Era momentul ca el să facă un pas. A fost dorit insistent de Craiova. Cred că Cicâldău a făcut un pas important, pentru că Universitatea Craiova joacă un fotbal bun, are un stadion frumos și are și suporteri foarte buni. Deci, există toate ingredientele ca el să crească și mai mult, acum depinde de el. Noi îi mulțumim pentru tot ajutorul dat până acum, pentru că e un jucător care a crescut la noi de mic. Nu e ușor să te desparți, dar așa e viața, merge înainte. Eu îi urez multă baftă", a afirmat Hagi, în conferința de presă susținută la finalul stagiului de pregătire din Polonia. 


Cicâldău a semnat, vineri, un contract valabil pe patru ani cu Universitatea Craiova, care a plătit pentru fotbalist un milion de euro. De asemenea, constănțenii vor mai încasa 15% dintr-un viitor transfer. 


"Îi urăm bun venit în familia Universității Craiova fotbalistului care va purta tricoul cu numărul 10 și îi dorim cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru", se arată pe site-ul clubului oltean. 


În vârstă de 21 de ani, născut la Medgidia, Alexandru Cicâldău este unul dintre jucătorii formați de Academia Gheorghe Hagi. El s-a impus ca titular la formația FC Viitorul în sezonul recent încheiat în care a evoluat în 38 de partide și a înscris un gol. A făcut parte din loturile U18, U19 și U21 ale României, debutând, anul acesta, și în echipa națională de seniori a României, într-un amical cu Israel. 


Victorie în ultimul amical din Polonia 


FC Viitorul a învins formația poloneză Radomiak Radom, scor 3-1 (2-1), joi seară, în ultimul meci din cadrul stagiului de pregătire efectuat în Polonia. Pentru echipa constănțeană, au marcat Houri (min. 14), P. Iacob (min. 40) și Neciu (min. 47). 


FC Viitorul: Buzbuchi (min. 60, Șerban), Băjan (min. 60, Lima), Leca, Luchin (min. 60, Ghiță), Neciu (min. 60, Boboc), Ciobanu (min. 60, Casap), Iacob (min. 60, Băluță), Houri, Florescu (min. 46, Chera), Gavra (min. 30, Țîră; min. 60, Voduț), Stoica (min. 60, Pitu). 


În cantonamentul din Polonia, FC Viitorul a disputat șapte meciuri amicale, contabilizând cinci victorii și două înfrângeri. 


Viitorul a revenit, vineri, la Constanța, iar joi, 12 iulie, va disputa, în deplasare, meciul din prima manșă a turului I preliminar al Europa League, în compania celor de la Racing Union (Luxemburg). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5097 secunde