Grigoraș nu a semnat! Proiectul SSC Farul, la mâna Consiliului Local Constanța

382

Articole de la același autor

Ieri, la stadionul "Farul" din strada "Primăverii", conducerea SSC Farul Constanța a susținut o conferință de presă în care și-a prezentat obiectivul pe termen scurt, mai ales că noul sezon din Liga a lll-a bate la ușă. 


Antrenorul Petre Grigoraș a sosit la Constanța și și-a creionat un staff competent cu care să atace promovarea în liga secundă cu SSC Farul, însă, până la acest moment, nu a semnat niciun contract, iar întregul proiect stă la mâna Consiliului Local Constanța, cel care va supune la vot, în ședința programată luni, 31 iulie, dacă va fi aprobat și dacă se va merge mai departe
"Am fost contactat, zilele trecute, de către domnul președinte executiv, Marcel Lică. Acesta mi-a propus să mă întorc acasă și să readucem Farul acolo unde îi este locul. Mi-am dat acordul de principiu, însă mai sunt câteva amănunte de care trebuie să ținem cont. Proiectul SSC Farul s-a derulat foarte bine, cu ajutorul suporterilor și sponsorilor, dar s-a ajuns la un nivel în care nu putem face față fără ajutorul autorităților locale. Va fi o ședință a Consiliului Local Constanța în care proiectul va fi supus la vot, iar dacă acesta va fi aprobat, ne putem apuca serios de treabă. Avem semnale pozitive că vom reuși să primim sprijin. Dacă nu, proiectul nu are perspective", a declarat Petre Grigoraș. 


În acest moment, alături de Grigoraș se mai află secunzii Ion Barbu și Marian Dinu, antrenorul de portari Gheorghe Mina, preparatorul fizic Gheorghe Avram și coordonatorul tehnic Viorel Farcaș. Din păcate, lotul este unul foarte firav, la antrenamentele echipei fiind prezenți doar șapte jucători, printre care și Alexandru Grigoraș. 


"Dacă staff-ul meu va avea referințe bune despre Alexandru, atunci va fi păstrat în lot. Dacă nu, ne vom strânge mâna fără probleme. Este fiul meu, dar pe terenul de joc uităm acest lucru și muncim umăr la umăr", a completat reputatul tehnician. 


Cel mai probabil, în Liga a lll-a, SSC Farul își va juca partidele de acasă pe terenul de rugby "Mihail Naca", iar antrenamentele vor avea loc, citându-l pe Grigoraș, "acolo unde vom fi primiți". 


Până la debutul campionatului, constănțenii și-au stabilit o serie de cinci partide amicale, cel mai important fiind în compania Oțelului Galați. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4714 secunde