Greu cu Botoșani! FC Viitorul își joacă, astăzi, prezența în play-off

248
Greu cu Botoșani! FC Viitorul își joacă, astăzi, prezența în play-off - fcviitorul-1518975056.jpg

Articole de la același autor

Campioana României la fotbal, FC Viitorul, întâlnește pe FC Botoșani, astăzi, de la ora 20.45, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" din Ovidiu, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii l, penultima înaintea play-off-ului. 


Lupta în cinci pentru ultimele trei locuri de play-off disponibile oferă "sarea și piperul" campionatului, în acest moment. Astra Giurgiu a fost învinsă, 0-2, sâmbătă, de CFR Cluj, Viitorul întâlnește pe FC Botoșani într-un meci care poate produce rocada și care poate scoate echipa lui Gheorghe Hagi în afara locurilor de play-off, iar Poli Iași se deplasează la Timișoara, pentru meciul cu o echipă ce are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. 


"Cu siguranță, va fi un meci foarte greu, împotriva unei formații care are același obiectiv ca noi, calificarea în play-off. Va trebui să fim foarte concentrați și să fim eficienți în fața porții. Orice ocazie poate cântări mult în economia jocului, așa că nu ne putem permite greșeli. Sper ca echipa să se mobilizeze și să găsească cele mai bune soluții, ca la finalul partidei, să ne bucurăm de cele trei puncte", a declarat Gheorghe Hagi. 


Va fi cea de-a șaptea întâlnire în campionat, la Ovidiu, între cele două formații: pe trei dintre ele le-a câștigat Viitorul, o partidă a revenit Botoșaniului, iar două s-au terminat la egalitate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5414 secunde