Grecia-România / Presa elenă: Defensiva României a fost călcâiul lui Ahile al echipei lui Pițurcă

138
Grecia-România / Presa elenă: Defensiva României a fost călcâiul lui Ahile al echipei lui Pițurcă - greciaromania01360500-1384585197.jpg

Articole recomandate

Presa elenă a notat, vineri seară, după meciul câștigat de Grecia în fața României, scor 3-1, că defensiva a fost "călcâiul lui Ahile" al echipei pregătite de Victor Pițurcă, un "adversar inferior", și că grecii sunt favoriți absoluți la calificare.


"Nimeni nu bănuia că se vor înscrie atâtea goluri, începutul de meci a fost nebun. Defensiva României s-a deschis ca un șvaițer elvețian. Defensiva României a fost călcâiul lui Achile al echipei lui Pițurcă. Grecia a marcat de trei ori, ceea ce nu reușise nici cu Liechtenstein", a scris publicația Contra.


Sentragoal a titrat: "Brazilia, venim !". "Grecia aproape și-a adjudecat biletele pentru Mondiale. Mitroglou și-a pus ștampila pe victorie".


Ziarul Sport a titrat: "Grecia în deliRio !". "Ne facem bagajele pentru Rio! MVP-ul meciului, Mitroglou. După acest 3-1, Grecia este cu un pas la turneul final și așteaptă returul pentru a pune viza pe 
pașapoarte", a menționat sursa citată.


"Ce România ? Rio Mania!", a scris cotidianul Gazzetta. "Grecia a învins România cu 3-1, ratând chiar șansa unui scor mai mare. Mitroglou, criminal în serie. Golurile lui au pavat calea Greciei spre Brazilia. Înainte de meci, ar fi fost bun și un 1-0, acest 3-1 e ideal, deși mai puteam înscrie în fața unui adversar inferior".


"Împachetăm pentru Rio ! Grecia a fost net superioară României și putea înscrie cel puțin de patru ori", a comentat și Nova Sports.


"Țara Cafelei e din ce în ce mai aproape pentru Grecia. România a egalat prin Stancu, dar n-a reușit să mai pună mari probleme. Se vede Brazilia!", a notat Sport Day.


Sursa: Mediafax


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde