HCDS - SC Magdeburg, în Cupa EHF

Grăbiți-vă să mai prindeți bilete! HC Dobrogea Sud are nevoie de susținerea fanilor

391
2
Grăbiți-vă să mai prindeți bilete! HC Dobrogea Sud are nevoie de susținerea fanilor - grabitiva-1511372594.jpg

Articole de la același autor

Iubitorii handbalului constănțean stau ca pe ace în așteptarea celui mai important meci al toamnei: duelul dintre HC Dobrogea Sud și echipa germană


SC Magdeburg, duminică, 26 noiembrie, de la ora 18, la Sala Sporturilor, în manșa secundă a turului al treilea preliminar al Cupei EHF, ultimul înaintea grupelor. 


Biletele s-au pus în vânzare încă de marți, la sediul clubului HCDS, din strada Tudor Vladimirescu (nr. 19, etaj 2), dar și la Sala Sporturilor. Biletele se vând ca pâinea caldă, iar sala va fi, mai mult ca sigur, plină. Prețul unui tichet de acces este de 20 de lei. 


În tur, nemții s-au impus cu 27-25 (13-10), însă constănțenii au prestat un joc solid, încrezător în vederea partidei din Sala Sporturilor, acolo unde vor încerca să producă marea surpriză. SC Magdeburg joacă în cel mai puternic campionat din lume (Handball-Bundesliga) și are în palmares un campionat câștigat, trei trofee ale Ligii Campionilor, două finale ale Cupei EHF pierdute, dar și trei Supercupe ale Europei. 


Comentează știrea

adi
23 noiembrie 2017
Lecție învățată

CA LA POMUL LĂUDAT...............de data asta echipa germană va juca la nivel maxim, așa că Dobrogea-Sud nu are nici o șansă. Nu dau bani pentru a vedea cum pierde echipa constănțeană.

Cetatean
23 noiembrie 2017
:))

Propun ca la Cuget Liber, sectiunea commenturi sa existe si sectiunea ''Parerea ta NU conteaza!'', pentru adi si cloaca de hateri care surprinzator stiu cat face 3+7. :))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5797 secunde