Liga a III-a la fotbal, Seria a III-a

Gol şi penalty apărat! FC Viitorul II, victorie după un final dramatic

637
Gol şi penalty apărat! FC Viitorul II, victorie după un final dramatic - gol-1605456655.jpg

Articole de la același autor

Echipa FC Viitorul II (antrenori Nicolae Roșca şi Constantin Fălină) a reuşit o victorie la limită, scor 1-0 (0-0), în partida cu Înainte Modelu, disputată pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, în cadrul etapei a zecea, prima a returului, a Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Robert Mustacă, în min. 83, însă oaspeții au avut o mare șansă de a egala, în prelungiri (min. 90+4), când portarul Tordai a apărat penalty-ul executat de Teodorescu.

XXX

Dacă Viitorul II şi-a adjudecat toate cele trei puncte, mai puţin succes au avut celelalte două echipe constănţene care evoluează în Seria a III-a.

La Cernavodă, Axiopolis a terminat la egalitate, scor 0-0, derby-ul cu Mostiștea Ulmu, ratând astfel ocazia de a urca pe poziţia secundă a clasamentului, iar Gloria Albeşti a fost învinsă, scor 0-2 (0-0), în deplasare, de Agricola Borcea.

Într-o altă partidă din serie, liderul CS Afumaţi a trecut la limită, scor 1-0, de SC Popeşti Leordeni şi a devenit favorită certă la promovare.

În clasament, Axiopolis ocupă locul 3, cu 18 puncte, FC Viitorul II este pe locul 6, cu 14 puncte, în timp ce Gloria Albeşti a coborât pe locul 9, penultimul, cu 6 puncte.

Pentru echipele de Liga a III-a, urmează vacanţa de iarnă, campionatul urmând a fi reluat în luna martie a anului viitor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3973 secunde