Liga Naţională de baschet masculin

„Gladiatorii din Tomis”, ultimele partide din actuala stagiune, la Sala Sporturilor

120
„Gladiatorii din Tomis”, ultimele partide din actuala stagiune, la Sala Sporturilor - gladiatorii2-1620217965.jpg

Articole de la același autor

Echipele din Liga Naţională de baschet masculin susţin, săptămâna aceasta, partidele din cadrul ultimului turneu al returului sezonului regulat. Joi, 6 mai, şi vineri, 7 mai, la Constanţa, Oradea şi Galaţi, este spectacol sub panou.

Pe litoral, la Sala Sporturilor, BC Athletic Neptun va înfrunta pe FC Argeş Piteşti (joi, ora 16.00, în direct la FRB TV) şi pe BC CSU Sibiu (vineri, ora 16.00, în direct la FRB TV), iar misiunea „Gladiatorilor din Tomis” se anunţă extrem de dificilă, ambele formaţii vizitatoare figurând în jumătatea superioară a clasamentului.

Cea de-a patra echipă care va evolua pe parchetul Sălii Sporturilor este CSO Voluntari.

Înaintea acestor ultime două jocuri, team-managerul BC Athletic Neptun, Andrei Talpeş, s-a arătat mulţumit de progresul făcut de jucătorii săi în stagiunea care se pregăteşte de final.

„A fost un sezon fără precedent, greu, în care a trebuit să fim mereu pregătiţi să ne adaptăm la situaţii de joc, noi reguli, regulamente, norme epidemiologice etc. Totuşi, am reuşit să creştem de la meci la meci şi să trecem peste momentele care ne-au ţinut departe de antrenamente şi de teren.

Un impuls a venit şi din partea juniorilor, care au confirmat încrederea antrenorului Alexandru Olteanu, aducându-ne un plus de energie la fiecare meci. Per total, sunt mulţumit de aportul jucătorilor cu experienţă din echipă, care au făcut ca tranziţia juniorilor către seniori să fie cât mai uşoară şi eficientă.

Desigur, mereu ne dorim mai mult şi cred că experienţa din acest sezon ne va ajuta pe viitor. Pentru noi, orice meci jucat este ca o victorie. De ce spun asta? Pentru că, în luna septembrie, nu ştiam dacă vom juca baschet, mai apoi am început meciurile şi nu ştiam dacă sezonul se va termina pe teren.

Suntem onoraţi să găzduim un turneu atât de important în lupta pentru play-off şi, de ce nu, pentru titlu. Ne face plăcere să ne implicăm în organizarea turneelor din Liga Naţională şi vom răspunde mereu pozitiv ori de câte ori este nevoie.

Singurul regret al sezonului este că nu am putut avea suporterii în tribune. Au fost departe de teren, dar aproape de sufletul nostru!

Urmează un nou sezon în care vom încerca să ne autodepăşim. Ne bucurăm că am putut să facem parte din această călătorie unică alături de forţele baschetului românesc, de echipe de tradiţie. Sunt convins că Liga Naţională va arăta din ce în ce mai bine şi aştept cu nerăbdare următorul sezon”, a declarat team-managerul Andrei Talpeş.

XXX

Ultimele partide restante din sezonul regulat al Ligii Naţionale se vor desfăşura la Sibiu, în perioada 10-12 mai. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5292 secunde