€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet masculin

"Gladiatorii din Tomis" anunță spectacol sub panou

Ştire online publicată Joi, 25 Aprilie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Se apropie cu pași repezi sărbătorile pascale, apoi grătarele de 1 Mai, dar vă recomandăm să vă faceți timp și pentru sport.

Un meci de baschet la Sala Sporturilor în care duelurile sub panou vor fi incendiare!

Echipa BC Athletic Constanța debutează, astăzi, în play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin, locurile 9-16. De la ora 19.00, la Sala Sporturilor, formația antrenată de Alexandru Olteanu va da piept cu CSM Târgu Mureș, într-un duel în care spectacolul este garantat. Intrarea la meci este liberă!

Așa cum a procedat și la partidele anterioare de campionat, și de data aceasta, conducerea clubului constănțean a pregătit suporterilor o serie de surprize.

„La meciul cu CSM Târgu Mureș, donăm dulciuri de orice fel, dulciuri care vor ajunge la copii de Paște prin United Hands Romania! Așadar, mesajul nostru către fani este să vină cu ceva dulce la meci. Iar ca să facem lucrurile și mai distractiv, punem la bătaie două premii: un hanorac și un bluzon Athletic. Pentru a intra în concurs, suporterii care vor dona dulciuri vor trebui să le comunice numele lor fetelor de la standul United Hands Romania, amplasat la intrarea în Sala Sporturilor, iar la pauza meciului, vom extrage din urnă cei doi câștigători care vor pleca acasă cu un hanorac sau bluzon”, a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș.

Iar cum cea mai frumoasă amintire de la meci este o fotografie, conducerea „Gladiatorilor din Tomis” a găsit soluția și pentru acest aspect.

„Căsuța Happy Foto Photobooth va fi alături de noi în holul Sălii Sporturilor, așa că nu-ți uita zâmbetul și trage-l în poză înainte de meci, la pauză sau la final!

Ca să facem shooting-ul complet, după meci, jucătorii de la BC Athletic vin alături de suporteri la sesiunea foto, însoțiți, de Cupa României 3x3”, a mai transmis conducerea clubului constănțean. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8481 secunde