Liga Naţională de baschet masculin, etapa a patra

„Gladiatori” cu suflet mare! BC Athletic Neptun se alătură campaniei de ajutor a copiilor bolnavi de cancer

167
„Gladiatori” cu suflet mare! BC Athletic Neptun se alătură campaniei de ajutor a copiilor bolnavi de cancer - 24479734325499244330317014594952-1634208991.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanţa susţine, sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, contând pentru etapa a patra a Ligii Naţionale.

Va fi primul meci acasă al „Gladiatorilor din Tomis” în actuala ediţie de campionat, după două victorii în deplasare, meci în care constănţenii vor juca şi pentru cei care luptă împotriva cancerului, în special copii.

„Susţinem şi ne alăturăm demersului celor de la «Dăruieşte Aripi», prin care nu mai puţin de 101 copii înscrişi în proiectul «Circuitul Încrederii şi Speranţei - tratamente la domiciliul copiilor bolnavi de cancer» au beneficiat în prima jumătate a anului 2021 de vizite la domiciliu în cadrul cărora au fost monitorizaţi, li s-au recoltat analize sau li s-au administrat tratamente care pot fi făcute în afara spitalului.

Proiectul este o premieră în România şi este finanţat exclusiv din donaţii strânse de Asociaţia «Dăruieşte Aripi». Din proiect, fac parte în acest moment 162 de copii, pacienţi cu cancer şi boli grave din Dobrogea şi din zonele învecinate. Sâmbătă, jucăm şi pentru ei! Puteţi ajuta această campanie cu un sms trimis la 8864 cu textul DONEZ, ceea ce va trimite 4 euro pe lună în sprijinul acestei campanii!”, au transmis reprezentanţii BC Athletic.

Accesul spectatorilor este permis în condiţiile legislaţiei în vigoare. Accesul se face în limita a 50% din capacitatea Sălii Sporturilor, iar la meciul de sâmbătă, participarea este permisă doar pentru persoanele care prezintă certificat de vaccinare cu QR code (cel puţin 10 zile de la ultima doză) sau care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Covid-19.

Masca de protecţie este obligatoriu a fi purtată pe întreaga durată a perioadei petrecute în incinta Sălii Sporturilor, recomandarea distanţării între cei care iau loc în tribune fiind de 1,5 metri.

XXX

Celelalte partide ale rundei se vor disputa după următorul program: sâmbătă, 16 octombrie: SCM Timişoara - CSM Focşani, CSM Ploieşti - FC Argeş Piteşti, CSM CSU Oradea - BC CSU Sibiu (ora 18.45, în direct la Digi Sport), SCM U Craiova - CSM Galaţi; duminică, 17 octombrie: CS Dinamo Bucureşti - CSM Târgu Jiu; luni, 18 octombrie: CSA Steaua Bucureşti - CS Rapid Bucureşti (ora 18.00, în direct la Digi Sport).

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3341 secunde