Gimnastică / România s-a calificat în finala pe echipe la CE de la Sofia

120
Gimnastică / România s-a calificat în finala pe echipe la CE de la Sofia - larisaiordache-1400173394.jpg

Articole recomandate

Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat, joi, în finala Campionatului European de la Sofia, cu un total de 171.130 puncte, transmite Mediafax.ro.
Echipa de senioare a României, în componența Larisa Iordache, Diana Bulimar, Ștefania Stănilă, Andreea Munteanu, Silvia Zarzu, s-a clasat pe locul doi în calificări, cu un total de 171.130 puncte, după Marea Britanie (172.147) și înaintea Rusiei (170.621). În finală s-au calificat primele opt echipe din concursul de calificări.
Concursul de joi stabilește și finalistele pe aparate, care va avea loc duminică, finala pe echipa fiind programată în ziua precedentă.
România a cucerit o primă medalie la CE de la Sofia, miercuri, prin echipa de junioare, în componența, Laura Jurcă, Andreea Iridon, Anda Butuc, Andra Stoica și Andreea Ciurusniuc, care a urcat pe treapta a treia a podiumului, cu un total de 164.972 puncte.
De asemenea, în finalele pe aparate ale junioarelor s-au calificat Laura Jurcă, la individual-compus, sărituri și sol, Andreea Iridon la individual-compus, bârnă și sol, iar Anda Butuc la bârnă.
Obiectivul delegației României la CE de la Sofia este obținerea a trei-patru medalii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4482 secunde