Fosta campioană olimpică Monica Roșu:

"Gimnastica românească e cu un picior în groapă!"

511

Articole recomandate

Dubla campioană olimpică de la Atena 2004 Monica Roșu a declarat, ieri, că susține schimbarea la conducerea loturilor naționale și a precizat că este nevoie de un suflu nou, pentru că gimnastica românească se află cu un picior în groapă. 


"Mă bucur să aud că antrenorul Mihai Brestyan ar putea veni în România, ar fi ceva foarte frumos. Avem nevoie de un suflu nou, de oameni implicați și dedicați. Asta nu înseamnă că cei de până acum nu sunt implicați. Dar avem nevoie de un suflu nou, pentru că gimnastica românească este cu un picior în groapă și trebuie să încercăm orice pentru a reuși să scoatem capul și să ajungem unde am fost acum ceva ani. Toată lumea spune că suntem într-o situație foarte, foarte critică, însă cumva eu cred că vom reuși să o scoatem la capăt, să vedem luminița de la capătul tunelului", a spus Monica Roșu, citată de Agerpres. 


Echipele naționale feminine și masculine ale României, conduse de antrenorii Nicolae Forminte, respectiv Marius Urzică, au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în urma rezultatelor slabe înregistrate la Campionatelor Mondiale de la Stuttgart. 


Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică își propune, în ședința de mâine, efectuarea unor schimbări în ceea ce privește antrenorii loturilor naționale. Printre antrenorii propuși, se află Mihai Brestyan, la lotul feminin, și Nicușor Pascu, la lotul masculin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6316 secunde