Gimnastică ritmică / Ana Luiza Filiorianu și Denisa Mailat participă la Grand Prix-ul de la Kiev

281
Gimnastică ritmică / Ana Luiza Filiorianu și Denisa Mailat participă la Grand Prix-ul de la Kiev - gimnastica-1489571705.jpg

Articole de la același autor

Antrenoarea Maria Gîrba pleacă alături de sportivele sale Ana Luiza Filiorianu și Denisa Mailat la Grand Prix-ul de gimnastică ritmică de la Kiev, potrivit Agerpres.


Ana Luiza Filiorianu, participantă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost cea mai bună sportivă a anului trecut a Federației Române de Gimnastică Ritmică, iar junioara Denisa Mailat a ocupat locul patru în această ierarhie.


"Plec astăzi (miercuri n.r.) cu Ana Luiza Filiorianu și junioara Denisa Mailat la Grand Prix-ul de la Kiev. Obiectivul nostru de performanță sportivă este calificarea într-o finală. Remarc faptul că fetele s-au antrenat bine și sunt în progres evident cu realizarea exercițiilor. Sunt sănătoase și motivate. Eu sunt mulțumită de pregătirea făcută, sunt în programul stabilit", a spus Maria Gîrba.


Luiza Filiorianu, care speră la calificarea pentru Jocurile Olimpice din anul 2020, s-a clasat, la Olimpiada de la Rio de Janeiro, pe locul 22 din 26 de sportive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5286 secunde