Gimnastică / Lotul naţional de senioare, pregătire centralizată la sala Dinamo

231
Gimnastică / Lotul naţional de senioare, pregătire centralizată la sala Dinamo - gimnasticalotul-1612884712.jpg

Articole de la același autor



Componentele lotului de gimnastică-senioare de la Deva, Silviana Sfiringu, Ioana Stănciulescu, Maria Holbură, Daniela Trică și Antonia Duță, împreună cu antrenorii Liliana Cosma, Nicolae Forminte și Florin Cotuțiu, se pregătesc, în această perioadă, în sistem centralizat, în sala Dinamo din Bucureşti, alături de Larisa Iordache, care va fi pregătită de antrenorii Lacrămioara și Cristian Moldovan, informează Federaţia Română de Gimnastică. 
În următoarele trei luni, gimnastele tricolore vor avea un program comun de pregătire, supervizat săptămânal de antrenorii federali Corina Moroșan și Angela Cacoveanu. 


European Gymnastics a anunțat că s-au încheiat înscrierile pentru  Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Basel (Elveția). 
În perioada 21 - 25 aprilie, 323 de gimnaști (128 de sportive și 195 de sportivi) din 40 de țări vor participa la această competiție. 
Reprezentanții României vor avea ca adversari gimnaști din Rusia, Franța, Marea Britanie, Germania, Olanda, Spania, Ungaria, Italia,  Portugalia, Ucraina etc. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6547 secunde