Gimnastica / Larisa Iordache, retrasă din concursul individual, la Europene

615
Gimnastica / Larisa Iordache, retrasă din concursul individual, la Europene - gimnasticalarisa2304-1619176213.jpg

Articole de la același autor



Gimnasta română Larisa Iordache nu va lua parte la întrecerile concursului individual din cadrul Campionatelor Europene de la Basel (Elveţia), programate vineri, 23 aprilie. 


„Ştiu că astăzi este finala la individual compus, iar eu din păcate nu voi putea concura, deoarece încă nu am ieşit din spital. Dar pot spune că sunt mult mai bine şi sper că starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece”, a transmis Larisa Iordache. 


Reamintim că, miercuri, imediat după sesiunea de calificări, Larisa a ajuns la spital însoțită de antrenorul Cristian Moldovan și de dr. Mihai Râşcu. Avea dureri mari, febră 37,8. În urma ecografiei și a CT-ului cu substanța de contrast, medicii au stabilit că este vorba despre o infecție a rinichiului drept. A rămas peste noapte la spital, pentru a începe tratamentul cu antibiotic. 


În cazul în care medicii vor considera că sănătatea nu îi este pusă în pericol, Larisa va fi prezentă în finalele pe aparate de duminică. Se va stabili dacă va concura atât la bârnă, unde este calificată cu primul punctaj, 13.466, cât și la sol, informează Federaţia Română de Gimnastică. 
 
Dublă campioană europeană, anul trecut, la Mersin, Larisa Iordache este singura gimnastă din România calificată în concursul individual de vineri și în finalele pe aparate de duminică. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9067 secunde