Gimnastică artistică: Larisa Iordache s-a retras de la concursul de Cupă Mondială de la Stuttgart

162
1
Gimnastică artistică: Larisa Iordache s-a retras de la concursul de Cupă Mondială de la Stuttgart - iordachealuatbronzullaindividual-1487679274.jpg

Articole recomandate

Gimnasta română Larisa Iordache s-a retras, din cauza unei accidentări, din concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Stuttgart programat luna viitoare, a anunțat, marți, Federația Internațională de Gimnastică.


Larisa Iordache, care a ratat o mare parte a sezonului în 2016, inclusiv Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza accidentărilor, confirmase inițial participarea pentru 18-19 martie la EnBW DTB-Pokal, unde românca a câștigat titlul în 2014.

Concursul de la Stuttgart trebuia să fie un ultim test la nivel înalt înaintea Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca, din luna aprilie.

Și Claudia Fragapane (Marea Britanie) s-a retras din concurs, ea urmând să fie înlocuită cu compatrioata sa Alice Kinsella.

Etapa de Cupă Mondială de la Stuttgart va fi a doua din cele trei concursul de individual compus ale circuitului, după Cupa Americii, programată pe 4 martie, la Newark, și înaintea celei de la Londra, din 8 aprilie.

Câștigătorii se vor alege cu burse de 12.000 de franci elvețieni și cu 60 de puncte în clasamentul Cupei Mondiale.


Comentează știrea

eugen
21 februarie 2017
gimnastica

si la gimnastica ca in toate domeniile mergem din victorie in victorie pina la distrugerea finala

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4929 secunde