Gimnastele tricolore au pornit spre Campionatele Europene

158
Gimnastele tricolore au pornit spre Campionatele Europene - gimnastele-1607959408.jpg

Articole de la același autor

Gimnastica artistică masculină predă ștafeta Campionatelor Europenelor gimnasticii artistice feminine. Gazda rămâne însă aceeași: Mersin.

Europenele de gimnastică artistică feminină debutează joi, 17 decembrie, şi, chiar dacă mai multe naţiuni au renunţat să mai participe, din pricina pandemiei Covid-19, bătălia pentru medalii se anunţă la fel de dificilă. 


Constanţa are două gimnaste în lot, Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu, ambele de la CS Farul, care îşi doresc foarte mult să-şi adauge în palmares noi medalii.

Delegația României care a făcut deplasarea la competiţia din Turcia are următoarea componenţă:

Senioare: Larisa Iordache, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu, Antonia Duţă şi Daniela Trică;

Junioare: Mara Ceplinschi, Ana Maria Bărbosu, Iulia Trestianu, Andreea Preda și Ana Turcu;

Antrenori: Liliana Cosma, Nicolae Forminte, Florin Cotuțiu, Cristian Moldovan, Lăcrămioara Moldovan, Lucian Sandu, Gina Gogean și Cătălin Meran;

Staff medical: Răzvan Marcu și Constantin Avramescu;

Arbitre: Adela Popa și Daniela Trandafir.

XXX

Delegaţia României se întoarce de la Campionatele Europene de gimnastică masculină pentru seniori de la Mersin fără nicio medalie.

Cea mai bună clasare a fost cea a lui Marian Drăgulescu, veteranul lotului naţional, care va împlini săptămâna aceasta 40 de ani, ocupând, duminică, locul al patrulea în finala de la sărituri. Calificat deja la JO de la Tokyo, Drăgulescu a încheiat cu media 14,283, după sărituri de 13,666 şi 14,900.

Aurul a fost cucerit de Igor Radivilov (Ucraina; 14,733), argintul a revenit lui Igor Şaromkov (Belarus; 14,700), în timp ce bronzul a fost adjudecat de un reprezentant al Israelului, Artem Dolgopyat (14,483).

În finala la inele, Răzvan Denis Marc a ocupat locul opt, ultimul, cu 13,166. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1308 secunde