Gimnastele intră, astăzi, în "focuri" la Europenele de la Sofia

226
1
Gimnastele intră, astăzi, în

Articole de la același autor

La Campionatele Europene de gimnastică feminină 2014 de la Sofia (Bulgaria), echipele României - senioare și junioare - vor evolua în subdiviziunea a patra care concentrează cele mai bune adversare.

La senioare, România face parte dintr-o subdiviziune cu Rusia, Germania, Spania, Franța, Marea Britanie, Italia, Belgia, în timp ce, la junioare, este alături de Rusia, Germania, Marea Britanie, Franța, Olanda, Ucraina și Italia.

"Cel mai probabil, acest fapt le va stimula pe gimnastele române. A fi cot la cot cu cele mai bune dintre adversare va fi o motivație în plus pentru ele", a declarat, pentru "Agerpres", Emanuel Fântâ-neanu, ofițerul de presă al dele-gației române.

În opinia sa, nu poate fi estimat numărul de medalii care vor fi luate de reprezentantele României: "Să nu uităm că o gimnastă trebuie să dea absolut tot și să facă totul cu o precizie matematică, milimetrică într-un minut și treizeci de secunde. În acest minut și treizeci de secunde se concentrează o muncă de ani!".

Concursul de calificare la senioare începe astăzi, când se dispută întreceri la cele cinci subdiviziuni, în urma cărora se stabilesc cele opt finaliste în întrecerea pe echipe și finalistele pe aparate. Sâmbătă, 17 mai, are loc finala pe echipe, iar duminică, finalele la cele patru aparate - sărituri, paralele, bârnă și sol.

La junioare, după sesiunea de calificări de ieri, finala pe echipe se va desfășura vineri, 16 mai, iar finalele pe aparate, tot duminică, înaintea celor de la senioare. 

Comentează știrea

uggs outlet
24 octombrie 2014
uggs outlet

quit uggs outlet

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6102 secunde