Gimnastele Farului, cinci medalii la Naționalele de junioare

221
1
Zilele trecute, la Buzău, s-a organizat Campionatul Național de gimnastică artistică pentru junioare (categoria a IV-a), la care a participat și CS Farul Constanța. 

Junioarele de la malul mării au reușit să obțină cinci medalii, prin Ioana Stănciulescu (nivel 1) - argint la bârnă și la sol, bronz la individual compus și la sărituri, și Nicole Coman (nivel 2) - bronz la paralele și locul 8 la individual compus. 

Iată și alte rezultate: Silvia Sfiringu (nivel 2) - locul 5 la sol și locul 12 la individual compus. Sportivele sunt pregătite de Clemența Garabet, Ciprian Crețu și Olga Didilescu. 

În clasamentul cluburilor, CS Farul a ocupat locul 7, cu echipa formată din Maria Ilie, Miruna Georgescu, Ana-Maria Frătuțu, Bianca Mărgărit și Silvia Sfiringu - cu excepția ultimei enumerate, sportivele sunt antrenate de Camelia Voinea, Florin Uzum și Olimpia Popa.

Comentează știrea

parinti
29 mai 2013
gimnastica

Stanciulescu Ioana, Coman Nicole si Sfiringu Silvia, antrenor Clementa Garabet (mici gimnaste - viitoare mari campioane ) cu valoroasa lor salba de medalii obtinuta la concursurile de gimnastica artistica din acest an ,asteapta decizia corecta a conducerii Clubului Sportiv Farul Constanta , in repartizarea orelor de antrenament care favorizeaza de ani de zile ocupanta "Faimosului loc SAPTE" .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3548 secunde