Gimnastele de aur din Cumpăna au luat cu asalt podiumul Cupei României

Marţi, 19 Noiembrie 2019
562
În perioada 15 - 16 noiembrie, Sala Polivalentă din București a găzduit întrecerile Cupei României la gimnastică ritmică. În cadrul acestui concurs, cele mai bune șase sportive din țară, la fiecare categorie de vârstă, s-au străduit să transmită emoția, puterea, ambiția, pasiunea și bucuria de a practica acest sport magic. 


Fetițele de aur ale comunei Cumpăna, din cadrul Clubului Sportiv Victoria, pregătite de antrenoarea Elena Vlad, au reușit și de această dată să reprezinte cu mândrie comuna, obținând șase medalii - trei de aur, două de argint și una de bronz. 
Beatris Gavan și Maria Popescu au cucerit aurul, respectiv argintul la categoria de vârstă 6 ani, Maya Ulrych și Amalia Banciu au terminat concursul pe locul 1, respectiv 3 la categoria de vârstă 7 ani, în timp ce Miruna Matei a concurat la categoria de vârstă 8 ani și a câștigat medalia de argint. 


"Doresc să mulțumesc pentru sprijin conducerii clubului CS Victoria Cumpăna, Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, fără de care aceste rezultate frumoase nu ar fi putut fi realizate", a transmis antrenoarea Elena Vlad. 


Pagina a fost generata in 0.2951 secunde