Gimnastele constănțene, pe podium la Memorialul "Sergiu Popa"

1588
1
CSS1 - Farul Constanța a participat cu șase gimnaste (patru de la Farul, două de la CSS1) la Memorialul "Sergiu Popa", întrecere desfășurată la Focșani.
Laura Tofan (locul întâi la paralele), Teea Milea (trei la sol) și Maria Holbură (poziția a cincea la individual compus) au înregistrat cele mai bune re-zultate. Tofan și Holbură sunt antrenate de Mirela Szemerjai și Sorin Bechir, iar Milea de Clemența Garabet și soții Nicolai (Dana și Remus). Coregraf este Filis Șerif. Cele două fete de la CSS1 care au participat sunt eleve în clasa a doua la LPS "Nicolae Rotaru" CSS (învățătoare, Camelia Caraș).
"Deși fetele noastre, care sunt născute în anul 2000, s-au aflat acum la primul concurs, evoluția lor ne-a mulțumit. La Memorial, au participat 80 de copii, de la zece cluburi", a declarat, pentru "Cuget Liber", Clemența Garabet, care a oficiat și ca arbitră la Focșani.
Vineri, 15 mai, la sala de gimnastică din Complexul Sportiv "Tomis" va avea loc un concurs de verificare în vederea Campionatului Național de copii, de la Buzău, de săptămâna viitoare, unde se va concura pe echipe, la individual și pe aparate.

Comentează știrea

lucian
18 februarie 2012
salut

fetele astea tofan cu holbura au fost cu mine in clasa.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6159 secunde