Gimnasta Larisa Iordache, vaccinată împotriva virusului Covid-19

Marţi, 23 Februarie 2021, 18:01
109
La Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a început campania de vaccinare împotriva virusului Covid-19 a componenților loturilor olimpice.

Primii sportivi pe care echipa medicală a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român i-a programat, săptămâna trecută, la vaccinare au fost înotătorii și săritorii în apă.

Luni, 22 februarie, a fost rândul gimnastei Larisa Iordache și a antrenorilor ei, Lăcrămioara și Cristian Moldovan, să primească serul împotriva virusului Covid-19. Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, competiția europeană de la Basel, din aprilie.

„Vaccinul nu a împiedicat-o să intre în sala de antrenament și să zâmbească la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii. Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te așteaptă în echipă!”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Tot luni, au fost vaccinate persoane din staff-ul naționalelor de fotbal și a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenții loturilor olimpice la vaccinare. Pagina a fost generata in 0.3105 secunde