Gimnasta Larisa Iordache, încrezătoare și după cea de-a treia operație

397
Gimnasta Larisa Iordache, încrezătoare și după  cea de-a treia operație - larisaiordache-1542818226.jpg

Articole de la același autor

Gimnasta Larisa Iordache, operată la începutul lunii septembrie pentru a treia oară la tendonul ahilian, a declarat, ieri, că refacerea decurge foarte bine și că a început pregătirea fizică în sală.

"Teoretic putem spune că m-am reapucat de gimnastică, dar mai trebuie să mă duc la un control în luna ianuarie. Este nevoie de încă un control pentru a mi se spune dacă pot să intru în sala de gimnastică și să fac absolut tot. Deocamdată mă mențin, mă duc în sala de gimnastică și fac pregătire fizică, pentru ca, atunci când doctorul îmi va da undă verde, să fiu aptă. Tendonul sigur rezistă de data asta. După două luni de la operație, mă simt foarte bine. Pe zi ce trece se văd rezultate pozitive", a declarat medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice din 2012.

Conform Agerpres, Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire la Campionatele Mondiale de la Montreal din octombrie 2017, suferind o ruptură de tendon ahilian la piciorul stâng. Gimnasta a fost operată la întoarcerea în țară, dar problemele nu au dispărut, iar la începutul lunii decembrie 2017 a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. Ulterior, la 11 septembrie anul acesta, Larisa Iordache a fost operată pentru a treia oară la tendonul ahilian, la Viena.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4733 secunde