Gică Popescu anunță: Denis Drăguș, jucătorul lui Standard Liege

158
Gică Popescu anunță: Denis Drăguș, jucătorul lui Standard Liege - denisdrgu537-1564684705.jpg

Articole recomandate

Președintele Viitorului, Gică Popescu, a făcut marele anunț în privința lui Denis Drăguș. Fotbalistul urmează să devină component al echipei Standard Liege, iar în scurt timp va ajunge în Belgia pentru a face vizita medicală.


Cu aproximativ jumătate de oră înainte de returul cu Gent, care pornește de la 6-3 pentru belgieni, oficialul Viitorului a recunoscut că Drăguș va pleca la echipa de unde Răzvan Marin a făcut pasul la Ajax: "99% e jucătorul lui Standard Liege. De mâine! Când va face vizita medicală, contractul intră în vigoare", a declarat "Baciul" pentru TVR 1.


Odată ajuns în Belgia, acolo unde mai evoluează și Ianis Hagi, la campioana Genk, Drăguș va avea o concurență acerbă cu fotbaliștii din atacul echipei antrenate de Michel Preud'homme.


În banda stângă, internaționalul român se va lupta pentru un loc de titular cu: Limbombe, Mpoku, Lestienne și Balikwisha.


Dacă va fi folosit "vârf", Drăguș se va lupta cu: Avenatti, Emond, Oulare, Cop, Sa, Mmaee.


Drăguș e un produs al clubului de la malul mării. El a făcut trecerea la prima echipă încă de acum 2 ani, iar de atunci a avut evoluții foarte bune. În statistici, atacantul se prezintă în felul următor: 57 de meciuri, 13 goluri și 6 pase decisive.


Transfermarkt îi oferă o cotă de piață de două milioane de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2937 secunde