Gică Hagi, reactie explozivă după alegerea lui Burleanu: Politicienii ne privesc ca pe niște gâze!

754
Gică Hagi, reactie explozivă după alegerea lui Burleanu: Politicienii ne privesc ca pe niște gâze! - gichagi-1524158025.jpg

Articole recomandate

Gică Hagi are o reacție explozivă după alegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF. Hagi crede că tot ce s-a întâmplăt nu a fost corect și acuză sistemul pile, cunoștințe și relații care l-ar fi propulsat pe Burleanu în cea mai înaltă funcție a Federației Române de Fotbal.


"Toate angajarile se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepție. Nu se poate așa ceva! Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine și nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să faci sportivi care să lupte cu adevărat și eficient pentru tine, pentru țară. Aici este cea mai mare problemă. 


Cine ne conduce nu are noțiunea de mândrie națională și a construi oameni care să ducă acest brand de țară. Noi ceilalți suntem niște gâze. Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe niște gâze. În rest, ei își fac ei jocurile lor. Își împart România cum doresc, iar noi nu mai contăm. Cel puțin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva. Vine cineva și strigă faptul că sunt prea mulți bani și așa mai departe. Statul finanțează politic, doar pe-ai lor", a declarat Gică Hagi potrivit wall-street.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Iunie 2015
Stire din Sport : Gică Hagi, din nou în teren!
Vineri, 03 Ianuarie 2014
Stire din Sport : Regele HAGI, acuzat de BLAT!
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Sport : Anunț drastic a lui Gică Hagi. Vând tot!
Pagina a fost generata in 1.4099 secunde