Finanțatorul Farului, supărat pe fotbaliști

Giani Nedelcu îi face "praf" pe Olteanu și Stegaru

1876
6
Giani Nedelcu îi face
Cu un lot "certat" cu victoriile, FC Farul riscă să retrogradeze dacă va continua în ritmul neplăcut cu care a început acest sezon. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar finanțatorul Giani Nedelcu își exprimă nemulțumirile, justificate de altfel, cu privire la jocul "marinarilor".

Deși conducerea clubului a anunțat că achizițiile din vară vor întări semnificativ lotul, FC Farul se afundă din ce în ce mai mult în "mlaștină": locul 13, ultimul, în clasamentul Seriei I, Liga II. Problema: unii jucători care ar fi trebuit să confirme nu au demonstrat că au valoare în teren. Soluționarea: excluderea din lot a celor care nu fac față presiunii Ligii a II-a.

"Ne-am bazat pe câțiva jucători de anul trecut în compartimentul defensiv. L-am luat pe Olteanu, despre care se spunea că era speranța speranțelor, un jucător de Liga I. Nu prinde nici măcar să joace un minut. Ei dacă nu joacă, este problema lor, nu știu ce echipă îi va mai lua. Spre exemplu, nu știu ce echipă ar putea să-l mai ia pe Stegaru. Poate una de Liga V. Sau poate se lasă de fotbal și se duce la înot sau la baschet. Are două sporturi la care cred că ar face față cu brio, la înot sau la baschet!", a declarat, pentru "Cuget Liber", finanțatorului FC Farul, Giani Nedelcu.

Antrenorul nu va fi demis

Chiar dacă rezultatele sunt dezastruoase, iar în mod normal, un club care se respectă ar fi schimbat instantaneu antrenorul în aceste condiții, finanțatorul "alb-albaștrilor" susține că această schimbare nu ar afecta evoluția echipei.

"Acum, nici dacă îl aducem pe Jose Mourinho nu se schimbă ceva, deci demiterea antrenorului nu ar schimba nimic. Jucătorii zici că au patine în picioare. Am zis că avem și vagabonți în echipă, i-am pus să jure cu mâna pe Biblie. Au jurat într-o sărbătoare mare, nu cred că ar fi jurat strâmb", ne-a mai spus Nedelcu.

Iată programul FC Farul din această săptămână: astăzi, ora 11.00, antrenament; joi, ora 10.00, conferința de presă premergătoare meciului cu Unirea Slobozia (acces reprezentanți media), ora 11.00, antrenament; vineri, ora 11.00, antrenament; sâmbătă, ora 11.00, joc oficial FC Farul - Unirea Slobozia, stadion "Farul".

Comentează știrea

FONDURI UE
7 noiembrie 2012
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Antrenoru'
7 noiembrie 2012
Frate Aldea...

...tare "paralel" esti cu sportul ! Este tocmai invers :un club care se respecta NU SCHIMBA ANTRENORUL ca pe ciorapi - daca vrei sa faci treaba, antrenorul trebuie sa ramina cit mai mult timp la echipa. Numai in Romania este moda asta (adusa la rang de lege de un idiot din Pipera) : nu ai rezultate, schimbi antrenorul - de altfel se si vad rezultatele echipelor care schimba antrenorii pe banda rulanta : 0 (ZERO) !. Luati exemplu de la cluburile ADEVARATE (din Anglia sau alte campionate puternice) - cheia succesului este stabilitatea antrenorilor. Asa ca mai invatati, fratilor !

Adrian
7 noiembrie 2012
Pai unde sa mai retrogradeze

Ca nu mai are unde. Giani te-a fraierit Bosanceanu. Ti-a luat banii acum vinde si pleaca cat mai poti, Farul e gaura neagra, sac fara fund. Mai bine iti faci alta echipa decat sa continui cu ce ai acum.

suporter FC Farul
7 noiembrie 2012
dupa o discutie cu o avocata

FC Farul nu a fost vandut in totalitate lui Giani Nedelcu, ci a ramas o parte fostului finantiator Bosanceanu cu o clauza de 1 000 000 de euro pentru a oferi o portita de intoarcere la echipa atunci cand situatia echipei va fi pe plus !!! Eu cred ca acuma ar fi momentul ca domnul Gheorghe Bosanceanu sa revina la echipa alaturi de Giani Nedelcu, fiindca a dovedit lui Mihailescu si la toti contestatorii ca fara el, Farul se prabuseste !!!

Răspuns la: Pai unde sa mai retrogradeze
Adăugat de : Adrian, 7 noiembrie 2012
Ca nu mai are unde. Giani te-a fraierit Bosanceanu. Ti-a luat banii acum vinde si pleaca cat mai poti, Farul e gaura neagra, sac fara fund. Mai bine...
suporter FC Farul
7 noiembrie 2012
Intoarcerea domnului Gheorghe Bosanceanu

Imi intaresc convingerea ca intoarcerea domnului Gheorghe Bosanceanu ar fi de bun augur, mai ales ca, Portul Constanta este pe plus din punct de vedere financiar, iar un sprijin de-al sau alaturi de ceilalti patroni de firme de crewing, ar duce la redresarea clublui !!! Orasul Constanta are potential, dar trebuie cineva sa ia atitudine si acela poate fi domnul, Gheorghe Bosanceanu, un om care ar inchide definitiv gura contestatarilor dar si a adversarilor sai politici !!!

Răspuns la: dupa o discutie cu o avocata
Adăugat de : suporter FC Farul, 7 noiembrie 2012
FC Farul nu a fost vandut in totalitate lui Giani Nedelcu, ci a ramas o parte fostului finantiator Bosanceanu cu o clauza de 1 000 000 de euro pentru...
iluzia
12 noiembrie 2012
haide farul !

facea-o-ai praf pe ma-ta tzigane ! pleaca sau mori da-te dreaq !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8132 secunde