Gheorghe Tadici, noul selecționer al naționalei de handbal feminin

500
1
Gheorghe Tadici, noul selecționer al naționalei de handbal feminin - tadici-1340655192.jpg
Antrenorul Gheorghe Tadici a fost validat, ieri, cu 9 voturi din 11 posibile, în ședința CA al FR Handbal, pe o perioadă de patru ani, la cârma naționalei de handbal feminin.
Membrii Comisiei Tehnice ai FRH au făcut, în 21 iunie, două propuneri pentru funcția de principal al reprezentativei: Gheorghe Tadici (HC Zalău) și Mariana Tîrcă (ACS Corona Brașov). Întruniți în ședință, după Adunarea Generală de luni, membrii Consiliului de Administrație au votat, alesul pe următorii patru ani fiind Gheorghe Tadici.
Tehnicianul a și participat la ședință, vorbind despre planurile sale de viitor, în timp ce Mariana Tîrcă, deși a fost anunțată, nu a fost prezentă.
Gheorghe Tadici (60 de ani) a mai condus echipa națională în urmă cu câțiva ani, obținând medalia de argint la CM din 2005, locul 4 la CM din 2007, calificând reprezentativa și la JO din 2008, la care România a ocupat locul 7. De asemenea, tot cu Tadici pe banca tehnică, naționala a ratat turneul final al CE din 2006.
Noul antrenor al României ar urma să fie remunerat cu 6.000 de euro, pentru o perioadă de 90 de zile de activitate la echipa națională într-un an. Președintele FR Handbal, Cristian Gațu, a precizat că, indiferent care ar fi fost antrenorul ales, acesta este remunerat și de la echipa de club, iar federația nu își permite mai mult.

Comentează știrea

ado
26 iunie 2012
Pentru cei carora inca le mai pasa de Farul

Interviu incendiar cu Gheorghe Bosanceanu, pe site-ul suporterilor faristi www.farul.ro.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9524 secunde