Liga l: Juventus București - FC Viitorul Constanța

Gheorghe Hagi: "Va fi un meci mai dificil decât pare"

198
Gheorghe Hagi:

Articole de la același autor

Campioana României în exercițiu, FC Viitorul Constanța, va întâlni, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești pe Juventus București, în cea de-a XXIV-a etapă a Ligii l de fotbal. 


Partida va fi transmisă în direct, pe Digi Sport și Telekom Sport.


Formația lui Gheorghe Hagi are neapărată nevoie de victorie pentru a spera să prindă play-off-ul, fiind la mare luptă cu Astra Giurgiu, FC Botoșani, Dinamo București și Poli Iași, pentru trei locuri. Adversarii din Ilfov sunt ultimii în clasament și sunt în căutarea unei formule câștigătoare pentru play-out, acolo unde vor avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Liderul "Generației de Aur", Gheorghe Hagi, a declarat că meciul va fi mult mai dificil decât o arată clasamentul.


"Va fi un meci dificil. Chiar dacă pare ușor dacă ne uităm pe clasament, nu este deloc așa. Au jucători cu experiență, care au reușit meciuri foarte bune în tur. Totul ține de noi, dacă vom reuși să ne facem jocul, să jucăm ca la carte, vom putea obține cele trei puncte", a spus Hagi.


Constănțenii nu se vor putea baza pe doi jucători accidentați, fundașul Robert Hodorogea și atacantul Mihai Voduț, proaspăt adus de la FC Voluntari, în această iarnă. În atac, Viitorul Constanța se va putea baza pe Cristian Gavra, Aurelian Chițu sau chiar Ianis Hagi.


În tur, la Ovidiu, FC Viitorul s-a impus cu 3-0 (1-0), prin golurile marcate de Cristian Ganea (min. 12), Eric de Oliveira (min. 73) și Alexandru Mățan (min. 78).
v v v
Grupa născută în 2007 a Academiei "Gheorghe Hagi", pregătită de Florin Burcea, a avut un parcurs excelent la turneul "Brașov Indoor Cup" și a devenit vicecampioană. Până în finală, constănțenii au trecut, rând pe rând, de Atomic Târgu Jiu (3-0), CS Mexic București (2-0), Junior Galați (4-0), Junior Suceava (3-0), Pro Junior Craiova (1-0) și Dinamyk Craiova (2-1). În ultimul act, Academia "Gheorghe Hagi" a fost învinsă de Cautis București, scor 0-2.
Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat jucătorul Academiei, Mihai Iliescu, marcator a patru goluri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1164 secunde