Gheorghe Hagi: "Jucătorii tineri reprezintă aurul României"

197
Gheorghe Hagi:

Articole recomandate

FC Viitorul Constanța a bifat, luni seară, primul succes din acest sezon al Ligii l, după ce a trecut de FC Voluntari cu scorul de 2-0 (0-0), pe Stadionul "Central" de la Ovidiu. Ambele goluri ale formației pregătite de Gheorghe Hagi au fost marcate în minutul secund, de Ionuț Vînă (min. 69 - penalty) și Denis Drăguș (min.79). Chiar dacă nu a fost titular, Denis Drăguș a confirmat forma foarte bună pe care o traversează, cu cinci goluri în șapte partide oficiale.

"Mulțumim antrenorilor care mi l-au sugerat pe Denis Drăguș pe postul de atacant. Este într-o formă excelentă dar trebuie să gestionăm corect situația. Așa cum nu l-am simțit proaspăt la ultimul antrenament, am decis să nu risc nimic. România are copii talentați, dar trebuie să avem grijă de ei și să le construim succesul. Trebuie să avem încredere în ei, deoarece reprezintă aurul acestei țări. Succesul pe care noi l-am avut cu «Generația de Aur» a fost rodul muncii unor antrenori, al unui sistem sănătos", a declarat Hagi la finalul partidei.

În runda următoare, FC Viitorul Constanța va juca în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo București, luni, 13 august, de la ora 21.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.735 secunde