Gheorghe Hagi, încrezător înaintea partidei cu Astra: "Nu trebuie lăsați să-și facă jocul"

463
Gheorghe Hagi, încrezător înaintea partidei cu Astra:

Articole de la același autor

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanța evoluează, astăzi, de la ora 20.00, pe stadionul celor de la Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a XXlll-a a Ligii l de fotbal. Mai sunt patru etape până la finalul sezonului regulat, iar lupta pentru accederea în play-off devine tot mai aprigă. Trei echipe sunt ca și calificate (CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova), iar pentru ultimele trei locuri se luptă opt echipe, dacă o includem printre ele și pe Dinamo București, aflată la șapte puncte de poziția a șasea.

Formația constănțeană vine după cinci etape fără victorie, ultimele trei fără gol marcat, însă managerul tehnic al echipei, Gheorghe Hagi, nu este îngrijorat de acest aspect, nici de faptul că nu se va putea baza pe patru jucători importanți la Giurgiu: Eric de Oliveira, Alexandru Mățan, Lyes Houri și Ionuț Vînă.

"Ambele formații au nevoie de puncte în lupta pentru play-off, deci va fi un joc cu miză, cu presiune. Trebuie să fim mai buni ca ei și să obținem cât mai mult. Astra este o echipă bună, cu un lot echilibrat, foarte periculoasă la fazele fixe și poziționale, dar noi nu trebuie să-i lăsăm să-și facă jocul. Nu este un meci decisiv, mai avem alte trei partide după acesta. Nu mă îngrijorează faptul că n-am marcat de trei etape. Avem un singur meci disputat în acest an, deci nu e nimic ieșit din comun", a declarat fostul număr 10 al naționalei.

Gheorghe Hagi a împlinit marți, 5 februarie, frumoasa vârstă de 54 de ani, însă a declarat că nu poate considera o eventuală victorie cu Astra Giurgiu, ca fiind un cadou pentru el.

"Cel mai important cadou l-am primit de la părinții mei: viața. Restul, cadourile materiale, nu mă impresionează. Dacă vor câștiga, își vor face propriile cadouri. Au o carieră în față și trebuie să joace cât mai bine. Am sărbătorit ziua de naștere în familie, acolo unde te simți cel mai iubit, cel mai liniștit. Nu a fost ceva ieșit din comun. Poate la anul când voi face 55, voi pregăti ceva mai fastuos", a completat Hagi.

De asemenea, liderul "Generației de Aur" a ținut să clarifice și zvonurile privind mutarea lui Denis Drăguș la CSU Craiova, așa cum s-a speculat în ultimele zile.

"Doar povești inventate de voi (n.r. - presa). Eu nu știu nimic, poate voi aveți relații și informații mai bune. Nu este nimic concret, nicio ofertă. Chiar și așa, Denis Drăguș este extrem de talentat, costă mult, iar CSU Craiova nu este dispusă să ofere atâția bani. Am vorbit cândva cu Mihai Rotaru (acționarul clubului oltean) și nu-i place să plătească atât de mult. Îi place să cumpere ieftin și să vândă mai scump. E un comerciant foarte iscusit", a conchis Hagi.

Partida va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 1 și Telekom Sport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4178 secunde