Gest superb făcut de jucătorii Barcelonei pentru revenirea lui Neymar

1111
Gest superb făcut de jucătorii Barcelonei pentru revenirea lui Neymar - barcelonaneymar-1572517947.jpg

Articole de la același autor

Gerard Pique (32 de ani) a declarat că vestiarul Barcelonei îl așteaptă cu brațele deschise pe Neymar (28 de ani), fotbalistul transferat de PSG de la catalani în vara lui 2017.


"Neymar înapoi la Barcelona? În fotbal se poate întâmpla orice. Noi i-am spus lui înainte să se ducă la PSG ca se îndreaptă spre o închisoare de aur. Ușile sunt deschise pentru el să se întoarcă. Și este adevărat că a vrut să revină la Barcelona. Nu banii au fost problema.


Noi, jucătorii, i-am spus lui Bartomeu (n.r. președintele Barcelonei) că am fi fost de acord cu întârzierea salariilor pentru ca regula fair-play-ului financiar să permită transferul lui Neymar", a declarat Pique pentru El Larguero.


Vara anului 2019 a însemnat o întreagă telenovelă privind o posibilă mutare a lui Neymar de la Paris Saint-Germain la Barcelona. De altfel, șefii de pe Nou Camp s-au deplasat chiar în capitala Franței pentru a finaliza transferul brazilianului, care a picat doar din cauza neînțelegerilor financiare dintre cele două cluburi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3074 secunde