Gest superb făcut de Barcelona. Clubul catalan își răsplătește fostele glorii cu salarii pe viață

630
Gest superb făcut de Barcelona. Clubul catalan își răsplătește fostele glorii cu salarii pe viață - fcbsvg-1573549347.jpg

Articole de la același autor

O fostă glorie a Barcelonei a dezvăluit că primește o rentă viageră de la clubul spaniol în urma unei promisiuni făcute la finala UEFA Champions League din 2009. Catalanii au învins atunci Manchester United cu 2-0 prin golurile lui Samuel Eto'o și Leo Messi.


Juan Carlos 'Milonguita' Heredia, un fotbalist care a jucat la formația blaugrana fiind coechipier și prieten cu Johan Cruyff, a dat un interviu în care a afirmat că primește încă salariu de la Barcelona. Asta deoarece înaintea finalei Ligii Campionilor din 2009 președintele de atunci, Juan Laporta, a promis că dacă echipa sa va cuceri trofeul, toți jucătorii Barcelonei care au triumfat în Europa vor primi un salariu pe viață.


Iar conducătorul de atunci s-a ținut de cuvânt, spune Heredia, care recunoaște că s-a bucurat după ce Messi a marcat golul de 2-0 în minutul 70 al finalei de pe Olimpico. Heredia câștigase Cupa Cupelor cu Barcelona în 1979 într-o finală cu Fortuna Dusseldorf, scor 4-3 după prelungiri. Personaj excentric, despre care se spune că avea în casa de la Barcelona un leu, o maimuță, 4 cai și 18 câini, dar și 7 mașini, Heredia nu a jucat în acel meci, dar a făcut parte din lot.


Joan Laporta a fost președinte la Barcelona din 2003 până în 2010. Sub comanda lui Pep Guardiola, catalanii au adus în vitrină 6 trofee în 2009. Barcelona a cucerit 12 trofee europene, primul în 1958, iar ultimul în 2015. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9922 secunde