Gest superb al Simonei Halep. Constănțeanca ajută copiii să joace tenis

214
Gest superb al Simonei Halep. Constănțeanca ajută copiii să joace tenis - simona-1575507550.jpg

Articole de la același autor

Halep se află în pauză competițională și, cum timpul îi permite, participă la fel de fel de activități care să o țină ocupată. Sportiva de la malul mării a făcut, recent, un gest caritabil impresionant, donând 20.000 de euro pentru proiectul "Tenis în școala ta", care susține promovarea copiilor din România dornici să joace tenis. 


Demersul, care are ca principal obiectiv dezvoltarea tenisului românesc, a fost demarat de Federația Română de Tenis, în colaborare cu Ministerul Educației. Proiectul își propune să le ofere copiilor interesați de acest sport rachete și mingi, precum și sesiuni de instruire gratuite. 


Nu este prima dată când Simona Halep ajută tenisul românesc. A patra jucătoare a lumii a afirmat, în acest an, că își dorește să înființeze o academie de tenis după ce se va retrage din activitate. 
Simona Halep a avut un sezon plin, în care a devenit campioană la Wimbledon și a adus puncte importante pentru România în Fed Cup, învingând jucătoare de calibru, precum Karolina Pliskova, Kristina Mladenovic sau Caroline Garcia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3806 secunde