Gest de mare campion făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a fost desemnat cel mai bun jucător din Serie A

733
Gest de mare campion făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a fost desemnat cel mai bun jucător din Serie A - ronaldocroppedpv0tue4y5lau1aa3qz-1567422013.jpg

Articole recomandate

Cristiano Ronaldo a fost desemnat, la finalul sezonului trecut, cel mai bun jucător din Serie A. La începutul acestui sezon, Liga Profesionistă de Fotbal din Italia a decis că îi acorde o insignă pe care să o poarte pe tricou.

Alături de Cristiano Ronaldo, au mai primit acest accesoriu și ceilalți laureați din sezonul trecut: Samir Handanovic (Inter - cel mai bun portar), Kalidou Koulibaly (Napoli - cel mai bun fundaș), Sergey Milinkovic-Savic (Lazio - cel mai bun mijlocaș) și Fabio Quagliarella (Sampdoria - cel mai bun atacant).

Spre deosebire de ceilalți câștigători, Cristiano Ronaldo a făcut un gest care i-a surprins pe mulți. Starul portughez a refuzat să își pună insigna primită pe tricou, din respect pentru colegii săi de la Juventus.


Juventus le-a plătit 100 de milioane de euro celor de la Real Madrid, plus 12 milioane ca bonusuri. A fost cel mai scump jucător de peste 30 de ani. Ronaldo are acum obiective mărețe cu Juve.

"Primul an cu Juventus a fost unul frumos, special, un an excelent, am câștigat trei trofee, atât cu Juve, cât și cu Portugalia. A fost frumos, la nivel personal m-am descurcat foarte bine și de asemenea la nivel de echipă.

Sunt foarte fericit, iar acum a început un nou sezon și urmăresc alte recorduri. Am câștigat Serie A, mergem înainte pas cu pas, mai ales că ne-am schimbat antrenorul. Champions League? E mereu dificil, sunt atât de multe echipe care pot câștiga, dar eu sunt mereu pozitiv și privesc înainte", a concluzionat Ronaldo, scrie digi


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6245 secunde