George Cosac, reales președinte al Federației Române de Tenis

141
George Cosac, reales președinte al Federației Române de Tenis - georgecosac-1511105681.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanul George Cosac a fost ales, pentru al doilea mandat consecutiv, în funcția de președinte al Federației Române de Tenis, fiind votat în unanimitate de membrii afiliați prezenți la Adunarea Generală a FRT.

Fostul tenisman a câștigat alegerile din postura de candidat unic. Răzvan Itu, Dumitru Hărădău și Daniel Marius Vecerdea, care își anunțaseră inițial intenția de a candida, au renunțat înaintea ședinței, anunță Agerpres.

Alegerile au fost inițial programate pentru 6 aprilie, dar nu s-au putut organiza, din cauza unor probleme juridice, urmare a unei acțiuni declanșate de clubul Pamira Sibiu, prin reprezentantul său Marius Daniel Vecerdea, candidat la funcția de președinte al FRT. Acesta a descoperit faptul că doar 54 de structuri sunt afiliate cu drepturi depline de vot la FR de Tenis, acestea fiind înscrise la registrul federațiilor. În consecință, MTS a blocat organizarea alegerilor până la rezolvarea situației.

La Adunarea Generală din 2 noiembrie, alegerile au fost amânate din nou, după ce reprezentanții MTS au amenințat cu suspendarea finanțării federației dacă nu se respectă cvorumul legal de 54 de membri fondatori. De altfel, reprezentanții MTS au fost prezenți și la Adunarea Generală de vineri, dar au plecat înainte de începerea votului pentru președinția FRT. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1799 secunde