George Buricea și Laurențiu Toma se pregătesc de antrenorat

309
1
George Buricea și Laurențiu Toma  se pregătesc  de antrenorat - georgeburicea-1469365800.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, la un hotel din stațiunea Mamaia, echipa de handbal mas-culin HC Dobrogea Sud Constanța și-a prezentat oficial lotul de jucători cu care va aborda primul sezon din Liga Națională din istoria echipei, și totodată jucătorii care vor face deplasarea, zilele acestea, în primul cantonament al sezonului în Serbia, la Zlatar.


Echipa dobrogeană va pune în continuare foarte mare accent pe descoperirea și formarea tinerilor jucători. În acest sens, președintele Ionuț "Rudi" Stănescu a anunțat faptul că va fi înființată echipa secundă a clubului, care va fi înscrisă în eșalonul secund al handbalului românesc. Acolo vor evolua jucătorii tineri din Constanța și vor putea acumula experiență și valoare, pentru a face pasul spre Liga Națională. În același timp, va lua ființă și o Academie de Handbal, care va avea pentru început două grupe de copii, juniori 4 și minihandbal, ce vor fi pregătite de George Buricea și Laurențiu Toma, jucătorii de legendă ai handbalului constănțean.


Ajuns la 36 de ani, Ionuț "Rudi" Stănescu nu se gândește să se retragă din activitatea competi-țională și va mai rămâne între buturile echipei cel puțin un sezon. 


Comentează știrea

Nedumerit
24 iulie 2016
Handbal

Felicitări pentru inițiativa. În Constanța sunt foarte multi iubitori ai acestui frumos sport.Propun ca o contribuție a suporterilor sa se emită abonamente la meciurile de acasă ale echipei Cred ca vor fi multi amatori.Succes! .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4547 secunde