Mai multe ştiri online:

Gemenele Livia și Andreea Cotoban, campioane mondiale la karate

Ştire online publicată Joi, 26 Aprilie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Sportivii de la CS Farul Constanța s-au întors cu tolba plină de medalii de la Campionatul Mondial de karate Shotokan (WSF), ce a avut loc, zilele trecute, la Istanbul. Au luat parte la întreceri peste 1.300 de sportivi din 34 de țări. 


La seniori, gemenele Livia și Andreea Cotoban au atras, din nou, toate privirile și admirația. Livia a reușit să câștige două medalii de aur, la kumite shobbu ippon și kumite WKF (categoria -68 kg), una de argint la kata individual și un loc 5 la Open shobu sanbon. Sora sa, Andreea, nu s-a lăsat mai prejos: două medalii de aur, la kumite shobu ippon și kumite WKF (cat. - 68 kg), plus un argint la Open shobu sanbon. 


Sportiva Andreea Costandache a terminat pe locul trei la Open shobu sanbon și pe 5 la kumite shobu ippon (cat. -55 kg). De asemenea, la kata echipe (Livia Cotoban, Andreea Cotoban și Andreea Costandache), CS Farul a cucerit medalia de bronz, iar la kumite, o echipă ce le-a avut în componență pe cele două surori Cotoban a câștigat medalia de aur. 


La juniori, Daniel Vasile a cucerit argintul la kata individual, bronzul la kumite shobu ippon (cat. -76 kg) și s-a clasat pe locul 5 la Open shobu sanbon. 


Întreg lotul de sportivi ai CS Farul este pregătit de antrenorii Valerian Mușat și Valerian Mușat junior.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7988 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7412 secunde