Gata vacanţa, din nou la treabă! HC Dobrogea Sud s-a reunit la Sala Sporturilor

Luni, 19 Iulie 2021, 20:10
165
Pentru handbaliştii de la HC Dobrogea Sud, vacanța s-a încheiat. „Delfinii” s-au întors luni, 19 iulie, la treabă, iar primul antrenament a fost programat la ora 19.00, la Sala Sporturilor.

Antrenorii Djordje Cirkovic şi George Buricea i-au avut la dispoziţie şi pe jucătorii transferaţi în această vară: interul stânga Liviu Caba, centrul sloven Leon Raso, extrema dreaptă Strahinja Stankovic, din Serbia, interul dreapta croat Marko Buvinic, interul stânga bosniac Marin Vegar şi extrema dreaptă Mihai Loghin.

Alături de ei, Zoran Nikolic & comp au început pregătirea pentru noul sezon, în care, ca de obicei, gruparea de pe litoral are ambiţii mari. Echipa se va antrena la Constanţa în perioada următoare, apoi va pleca într-un cantonament, care se va finaliza cu câteva meciuri de verificare.

Marţi, 20 iulie, este o zi importantă, pentru că, la ora 12.00, va avea loc tragerea la sorţi a meciurilor din turul I preliminar al Ligii Europene (EHF European League).

Pe 25 august, HC Dobrogea Sud se va bate cu Dinamo Bucureşti pentru Supercupa României, iar două zile mai târziu, echipa constănţeană va juca, în deplasare, cu CSM Bucureşti, în runda inaugurală a noii stagiuni a Ligii Naţionale.

Iar pe 28/29 august, este programată prima manşă a turului I preliminar al Ligii Europene. Pagina a fost generata in 0.2881 secunde