Garbine Muguruza speră ca US Open să se dispute

964
Garbine Muguruza speră ca US Open să se dispute - muguruza-1592408348.jpg

Articole de la același autor



Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza (locul 16 WTA) s-a arătat optimistă cu privire la perspectiva reluării circuitului feminin și a afirmat că speră să poată juca la turneul de Mare Șlem US Open de la New York, informează agenția EFE.
"Este încurajator să vedem că lucrurile avansează, astfel încât să revenim pe terenurile de tenis în această vară", a spus Muguruza pe contul său de Twitter.


"Siguranța este pe primul loc pentru toată lumea și, având în vedere acest lucru, sper să putem juca la New York", a adăugat jucătoarea spaniolă după ce a aflat măsurile pe care intenționează să le implementeze organizatorii turneului.


Muguruza, învinsă în finala turneului Australian Open de americanca Sofia Kenin cu 4-6, 6-2, 6-2, la începutul acestui an, s-a aflat în izolare la reședința sa din Geneva pe durata restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus în așteptarea evenimentelor. Ultimul turneu la care intenționa să participe a fost Indian Wells, dar a intervenit pauza forțată din cauza Covid-19.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4249 secunde