Galerie foto / Victorie pentru HC Dobrogea Sud, umbrită de accidentarea lui Laurențiu Toma

175

Articole recomandate

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a reușit să treacă, luni seara, pe teren propriu de CSU Suceava, scor 23-21 (15-8), într-un meci din etapa a XVll-a din Liga Națională.

Din păcate, succesul nu a fost putut sărbătorit pe deplin de elevii pregătiți de Djordje Cirkovic. Pe finalul primei reprize, căpitanul constănțenilor, Laurențiu Toma, a fost călcat involuntar de către colegul său, Dalibor Cutura, în zona gâtului și a părăsit rapid suprafața de joc, sub atenta supraveghere a medicilor de la ambulanță. Extrema Constranței a fost supusă unei radiografii pentru a știi exact cu ce se confruntă.

În această partidă s-au simțit din plin problemele pe care le are gruparea de pe litoral cu accidentările. Chiar dacă nu a fost refăcut complet, de nevoie, a fost introdus și veteranul Branko Angelovski. De asemenea, Dusko Celika a acuzat dureri mai vechi la umăr, Nikola Crnoglavac a fost și el scos rapid din joc de puternicii jucători suceveni, iar cireașa de pe tort a reprezentat-o accidentarea lui Laurențiu Toma, care a înghețat, pentru o secundă, sângele celor 500 de suporteri prezenți în Sala Sporturilor. Chiar și așa, cu o garnitură secundă, HC Dobrogea Sud a gestionat corect partida și a reușit ceea ce era mai important, să obțină cele trei puncte.

Golurile dobrogenilor au fost marcate de Ionuț Nistor (5 g), Dalibor Cutura (4 g), Predrag Vujadinovic (4 g), George Buricea (3 g), Mladen Rakcevic (2 g), Laurențiu Toma (2 g), Zoran Nikolic (2 g), Dragoș Soare (1 g).

Partida următoare se anunță de foc pentru constănțeni. HC Dobrogea Sud se va deplasa pe terenul celor de la HC Odorhei, duminică, 12 februarie.

Clasament: 1. Dinamo București (44 p), 2. HC Dobrogea Sud Constanța (43 p), 3. HC Odorhei (38 p), 4. HC Potaissa Turda (37), 5. CSM București (33), 6. HC Vaslui (27)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0217 secunde