GALERIE FOTO / Simona Halep se întoarce astăzi în țară și își prezintă trofeul pe Arena Națională

566

Articole recomandate

Simona revine astăzi în România cu o cursă Tarom care ajunge la ora 16.15, urmând a fi întâmpinată de președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, precum și de către ceilalți membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional "Henri Coandă".


Ea își va prezenta trofeul cucerit la Roland Garros în cadrul unei ceremonii care va fi organizată luni, de la ora 20:00, pe Arena Națională din Capitală.


"Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toți, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, organizează mâine, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în fața zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros! Toți cei care vor să o vadă pe marea noastră campioană sunt așteptați la Arena Națională! Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei. Intrarea este liberă", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei.


Simona Halep a câștigat trofeul Roland Garros, iar acum culege roadele. Sportiva noastră a pozat pentru ședința foto oficială organizată în fiecare an pentru câștigătoarea finalei.


În complexul care găzduiește turneul de la Paris, românca a purtat o rochie neagră și a sărutat trofeul.


Până în 2015, festivitatea avea loc la Turnul Eiffel.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.857 secunde