Galerie foto. Simona Halep, premiată de Na Li pentru titlul de la Shenzhen

640
2

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie nr. 1, este noua campioană a turneului de la Shenzhen (China), competiție dotată cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, după ce a învins-o, în marea finală de sâmbătă, scor 6-2, 6-2, pe elvețianca Timea Bacsinszky (locul 47 WTA), cap de serie nr. 8.

Constănțeanca a obținut astfel cel de-al nouălea titlu al carierei, după un meci care a durat 62 de minute.

"Este un început de an fantastic, mulțumesc fanilor că au venit să mă sprijine. Mi-ar plăcea să repet performanța lui Na Li la Australian Open, vreau să iau fiecare meci în parte și să fac un turneu bun la Melbourne, dar mai întâi mă gândesc la Sydney. Mulțumesc organizatorilor, românilor care au fost alături de mine și echipei mele", a declarat Simona Halep.

Sportiva de pe litoral a fost premiată la Shenzhen chiar de Na Li, fosta jucătoare chineză de tenis, care s-a retras din activitate anul trecut și care are în palmares două titluri de Grand Slam: Roland Garros, în 2011, și Australian Open, în 2014.

Pentru performanța reușită la Shenzhen, Simona Halep a primit 280 de puncte WTA și 111.163 de dolari.

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 19 ianuarie - 1 februarie, la Melbourne. 

Comentează știrea

MARIA
12 ianuarie 2015
Angajari in Constanta

Studioul de videochat AriaStudio este unul din putinele locuri de munca din Constanta unde poti castiga ca si model un salariu mediu de 1.000-3.000 $/luna si, in acelasi timp putand sa iti faci singura programul. Suntem singurul studio de videochat din Constanta ce iti respecta intimitatatea,intreaga echipa fiind formata din personal feminin. Studioul nostru este situat in centrul Constantei,pe Bulevardul Tomis. Oferim Comision intre 50-80% plus bonusuri lunare in functie de performanta. Colaboram si cu modele ce vor sa lucreze de acasa. [email protected] www.ariastudio.ro MARIA-0721133353

AUREL
12 ianuarie 2015
OFERTA NOUA DE LUCRU LA DOMICILIU!

OFERTA NOUA DE LUCRU LA DOMICILIU! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300$ lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7578 secunde