GALERIE FOTO / MARATONUL NISIPULUI, LA START! Centenarul, serbat prin sport

313

Articole recomandate

Astăzi, are loc cea de-a cincea ediție a Maratonului Nisipului, considerat unul dintre cele mai mari maratoane din Europa, ce se desfășoară integral pe nisip. Evenimentul se desfășoară pe plaja din Mamaia.

La start, și-au anunțat prezența peste 1.600 de sportivi din România, Republica Moldova, Suedia, Indonezia, Rusia, Franța, Italia, Statele Unite ale Americii, Germania, Bulgaria, ce se vor întrece în cadrul a cinci probe: maraton (42 km), semi-maraton (21 km), cursa XS Sports Nutrition (10 km), cursa populară (5 km) și crosul Family Run (1 km).

Evenimentul este organizat de Asociația Sportivă SanaSport și Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Primăria Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. 


"Ediția din acest an este una aniversară, în care vrem să marcăm importanța centenarului. Ne dorim, de asemenea, să transmitem participanților un apel la unitate, umanitate și mândrie națională. În acest sens, am creat și un tricou tehnic cu această temă. Totodată, pentru a promova sportul de masă am introdus o probă nouă - Cursa de 5 kilometri - care se adresează tuturor iubitorilor de mișcare", a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive SanaSport Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4629 secunde