Galerie foto. CSU Neptun a obținut a doua victorie din play-out

249
2

Articole de la același autor

Joi seara, la Sala Sporturilor, CSU Neptun a disputat meciul contra U Cluj, contând pentru etapa a treia a play-out-ului Ligii Naționale de handbal feminin. Constănțencele s-au aflat tot timpul la conducere și au încheiat prima repriză cu un avantaj de șase puncte, scor 14-8. Cea mai mare diferență s-a înregistrat în minutul 34, când universitarele aveau opt puncte avans, scor 18-10. Elevele lui Ion Crăciun și Florin Cazan au câștigat cu 28-22. 


"În play-out ar trebuie să facem meciuri din ce în ce mai bune. Victoria e muncită și mă bucur pentru ele că s-au mobilizat. Mi-aș dori să rămânem în prima ligă și mi-aș dori să vină și conducerea aproape de noi. Nu poti munci și să nu fi retribuit. Fetele, din vară, vor pleca toate. Suntem singura echipă care nu și-a făcut un plan, un proiect de perspectivă. Am întrebat pe cei din conducere și nu știu ce să spună. Mă bucur că fetele sunt profesioniste adevărate și că vor să încheie competiția ", a declarat antrenorul Ion Crăciun.


Jucătoarele Constanței sunt încă neplătite.


Pentru CSU au marcat: Enescu 14, Stoian 5, Toma 3, Bărbos 2, Mărginean, Ivan, Iovănescu, Orsivschi câte un gol.

În etapa următoare, CSU Neptun va înfrunta CSM Cetate Devatrans, duminică, în deplasare.

Iată care sunt celelalte rezultate ale etapei a treia: CSM Unirea Slobozia – SC Mureșul Tg. Murel 24-15, HCM Rm Vâlcea – CSM Cetate Devatrans 35-29.


Clasamentul este următorul: 1. CSM Cetate Devatrans (24), 2. HCM Rm. Vâlcea (23), 3. CSU Neptun (22), 4. CSM Unirea Slobozia (22), 5. U Alexandrion Cluj (22), 6. SC Mureșul Tg. Murel (0)



Comentează știrea

Maidanezu' de serviciu
8 mai 2015
Banii, unde sunt banii ???

Pai nu alocasera iubitele noastre contilii (care pana una alta ne-au desfiintat echipa de rugby) suma de 700.000 lei pentru clubul Neptun ? au disparut peste noapte ? ceva explicatii n-ar strica...

Bravo!
8 mai 2015
Aragorn

Felicitari pentru victorie, fetelor! Multumim pentru spectacol si pentru caracterul pe care il demonstrati luptind pentru acest club, pentru Constanta si suporterii vostri, in conditiile pe care, din pacate, toti le stim, dar nimeni nu face nimic. Speram ca promisiunile celor din CL referitoare la suma alocata (cum spunea cel de mai sus) se vor adeveri si nu vor ramine la stadiul de promisiuni. Inca o data - BRAVO !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6714 secunde