Galerie FOTO. Cine sunt câștigătorii Crosului 1 Decembrie

296

Articole de la același autor

Ieri, aproximativ 200 de constănțeni au sărbătorit Ziua Națională participând la Crosul 1 Decembrie, ajuns la cea de-a 15-a ediție. În ciuda frigului, copii și adulți foarte entuziasmați s-au aliniat la startul competiției. Din cauza poleiului, startul nu s-a dat de la statuia Victoriei din Parcul Prefecturii, ci de pe strada Traian. Participanții au trebuit să alerge pe bd. Tomis, mai apoi pe strada Mircea cel Bătrân, pe bd. Mamaia, apoi iar pe bd. Tomis, până la Liceul Teoretic Internațional de Informatică, unde a fost linia de sosire. 


Câștigătorul crosului, la băieți, a fost Cristian Bornaz, urmat fiind de Sabin Vasile și Daniel Antonaru. La fete, podiumul a fost ocupat de Andreea Timofei, locul I, Nicoleta Zăvelcă, locul al doilea, și Diana Pivniceru, poziția a treia. 


Crosul a fost organizat de Direcția Jude-țeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Atletism, Liceul Teoretic Internațional de Informatică, Inspectoratul Școlar Județean și Școala Gimnazială Spectrum Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.812 secunde