Sergen Yalcin îl atacă pe "Rege"

"Galata e o căciulă prea mare pentru Hagi"

1062
Galatasaray Istanbul a câștigat cu 3-0 (Hakan Balta 19p, Sabri Sarioglu 63, Kazim - Kazim 86) meciul amical contra lui Hannover 96 (locul 4 în Bundesliga), jucat sâmbătă seară, în Turcia, la Alanya. Echipa germană a evoluat însă în zece oameni din minutul 29, după eliminarea portarului (henț în afara careului).
Cu ocazia acestei partide, fostul jucător al lui CFR Cluj Juan Culio a debutat la Galatasaray. Culio a intrat pe teren în repriza secundă și a evoluat în flancul stâng. La Galata a susținut primul său meci și Kazim - Kazim, în vreme ce echipa germană l-a avut pe gazon, în partea secundă, pe fostul fundaș stânga al Pandurilor Tg. Jiu, Constant Djakpa, care este împrumutat la Hannover 96 de Bayer Leverkusen, echipa la care a plecat de la Pandurii, acum trei ani.
Culio a fost la originea golului trei, deschizându-l foarte bine pe stânga pe Insua, care a pătruns și a centrat în fața porții, pentru reluarea simplă a lui Kazim - Kazim. Cu puțin timp înainte, Culio îi trimisese o pasă asemănătoare și lui Pino, faza încheindu-se cu șutul în bară al aceluiași Kazim - Kazim.
Golul de 3-0 i-a adus zâmbetul pe față lui Gică Hagi. "A fost un meci bun de pregătire, deși nu am avut decât patru zile de antrenamente. M-a mulțumit și spiritul de echipă", a spus antrenorul Galatei, care nu a scăpat însă de contestatari. Printre ei, și fostul mijlocaș al lui Galatasaray, Sergen Yalcin.
"Politica de transferări a lui Hagi nu e bună. Nu cred că Hagi va putea rezolva problemele grave care sunt la echipă, iar la sfârșitul sezonului va părăsi Galata. A fost un jucător foarte mare, dar nu e antrenor. Galatasaray e o căciulă prea mare pentru el", a spus Sergen, care nu are încredere nici în Culio, dar consideră că aducerea lui Mutu ar fi o mutare bună.
Hasan Șaș, un fost coechipier al lui Hagi, consideră că alte 6-7 înfrângeri în retur îi vor fi fatale celui mai bun fotbalist din istoria României.

Galatasaray: Ceylan (46 Aykut) - Kurtuluș (46 Sabri), Cana (87 Yilmaztürk), Çetin (80 Semih), Insua (87 Çetin ), Yilmaz (73 Pino), Özbek (64 Culio), Ayhan (64 Sarp), Balta (69 Kesim), Arda (64 Kazim), Özhan (64 Çolak).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Callatis părăsește Mangalia
Pagina a fost generata in 1.7238 secunde