Gală Superkombat la Idu Tenis Arena, din stațiunea Mamaia

203
Gală Superkombat la Idu Tenis Arena, din stațiunea Mamaia - gala-1467994473.jpg

Articole de la același autor

Cel mai important promotor de lupte din România, Eduard Irimia, aduce gala Superkombat, pe 30 iulie, la Idu Tenis Arena din Mamaia, unde, în gala main-event, va lupta "Moartea din Carpați", Cătălin Moroșanu, prima dată în România după un an de zile. 


"Trebuie să recunosc că îmi priește atunci când lupt la Mamaia. Am avut parte de momente memorabile în ultimii ani și mai mult, chiar aici mi-am început cariera de luptător profesionist. Așa că sunt sigur deja că voi învinge", a declarat luptătorul ieșean. 


Evenimentul se va bucura de o expunere majoră și în ceea ce privește televiziunea, gala urmând să fie transmisă în direct de Sport.ro, Eurosport și FightBox în peste 100 de țări. 


"A fost o absență mai lungă a noastră de pe piața autohtonă cu evenimente majore, dar a venit momentul să oferim publicului ceea ce își dorește. Vor fi meciuri la cel mai înalt nivel, iar drept dovadă, deja sunt peste 100 de persoane din străinătate care și-au achiziționat biletele pentru gala de la Mamaia", a declarat Irimia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5342 secunde