Eveniment de anvergură, la Facultatea de Educație Fizică și Sport

Gabriela Szabo: "Dăm o șansă sportivilor la final de carieră!"

309
Gabriela Szabo:

Articole de la același autor

Fosta mare campioană olimpică la atletism Gabriela Szabo coordonează, din această primăvară, programul de reconversie profesională pentru sportivi. 


"Nu de puține ori, sportivii au reușit să ne impresioneze prin capacitatea lor de a-și duce limitele fizice la extrem de dragul perfor-manței. Însă câți dintre noi se întreabă ce se întâmplă cu acești oameni după ce carierele lor spor-tive iau sfârșit? 


Adecco România și Comitetul Olimpic Român vin în întâmpi-narea problemelor cu care acești oameni se confruntă demarând programul de reconversie profesională pentru atleți", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gabriela Szabo, CSR&Public Affairs Ma-nager, Adecco România. 


În acest sens, în principalele centre sportive din țară, sunt organizate întâlniri de lucru, în cadrul cărora li se prezintă oamenilor de sport programul de carieră. Un astfel de eveniment va avea loc joi, 21 aprilie, de la ora 12.00, la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, unde se vor reuni sportivi care studiază la nivel academic, sportivi din cluburile municipale, dar și sportivi componenți ai loturilor naționale și olimpice care se antrenează, în această perioadă, pe litoral. Tema propusă: Re-conversia profesională a sportivilor de performanță - pilonul educațional. 


"Reconversia profesională este tema unui proiect internațional care se desfășoară în mai multe țări, sub patronajul Comitetului Internațional Olimpic, în colaborare cu Adecco. Întâlnirea va oferi un excelent prilej pentru a schimba impresii și pentru a dezbate cele mai relevante subiecte cu care ne confruntăm la final de carieră sportivă", a declarat Gabriela Szabo. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6166 secunde