Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele turneului demonstrativ de tenis Winners Open

127
Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele turneului demonstrativ de tenis Winners Open - 1-1593705764.jpg

Articole recomandate

Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele turneului demonstrativ de tenis Winners Open, care are loc la Cluj-Napoca, joi, după ce a învins-o pe Georgia Andreea Crăciun cu 6-3, 6-4, într-un meci din Grupa A.


Ruse (177 WTA) s-a impus după o oră și 19 minute, Crăciun (354 WTA) conducând o singură dată în acest meci, cu 1-0 în debutul setului secund, conform Agerpres.


Victoria reușită de Gabriela Ruse este sinonimă cu calificarea ei și a Irinei Bara în semifinalele turneului.


În primul meci al competiției, tot joi, în Grupa A, Irina Bara a învins-o pe Georgia Crăciun cu 7-5, 6-4.


În altă partidă, din Grupa B, Jaqueline Cristian a fost învinsă neașteptat de Miriam Bulgaru cu scorul de 6-4, 3-6, 10-5. Din Grupa B mai face parte Irina Begu.


Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiției, primul turneu de tenis care are loc în România de la ridicarea restricțiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus.


Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari se va desfășura pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităților care reglementează desfășurarea competițiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.


Accesul publicului va fi interzis, meciurile fiind transmise live pe postul DigiSport și pe pagina de Facebook a Sports Festival.


Meciurile se vor disputa după următorul program: 2 iulie - începând cu ora 11:00, 3 iulie - începând cu ora 15:00, 4 iulie - începând cu ora 14:00, 5 iulie - începând cu ora 14:00. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câștigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil este programat la 5 iulie de la ora 16:30.


Joi mai este programată partida Irina Begu - Miriam Bulgaru.


Vineri se vor disputa ultimele meciuri din grupe: Irina Bara - Gabriela Ruse (15:00) și Jaqueline Cristian - Irina Begu (17:00).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7465 secunde