Gabriel Tamaș rămâne în arest la domiciliu după ce a fost prins băut la volan

221
Gabriel Tamaș rămâne în arest la domiciliu după ce a fost prins băut la volan - gabrieltamas-1556902649.jpg

Articole de la același autor

Gabriel Tamaș (35 de ani) primește încă o veste proastă. Va rămâne în arest la domiciliu în Israel, după ce a fost prins conducând cu 205 km/oră sub influența băuturilor alcoolice.


Asta înseamnă că sezonul din Israel s-a încheiat pentru Gabi Tamaș, care nu va prinde ultimele două etape din campionat ale celor de la Hapoel Haifa, împotriva celor de la Maccabi Petach Tikva (acasă), respectiv Ashdod (deplasare). 
Potrivit presei centrale, fundașul român se află în arest de mai bine de o lună, iar în primele șapte zile a fost reținut preventiv de poliția din Israel.


Finanțatorul clubului alături de care Tamaș a cucerit Cupa Israelului în sezonul precedent spune că viitorul său la Hapoel Haifa este incert: 
"Am vorbit cu el și se află într-o stare mentală foarte proastă. Nu va mai juca în acest sezon. Ne vom gândi la ce se va întâmpla din sezonul viitor. S-a depășit limita, este vorba de un lucru serios. El devenise un idol al echipei și vom stabili ce se va întâmpla, după ce se termină procedurile legale", a spus Ioav Katz într-o conferință de presă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5308 secunde